Mersi Domnilor Sper si eu din tot sufletu
Fulgeru` Alb
Collapse
X
-
Update!
Putere in plus!
Comment
-
Si de la mine o pozaAttached Filessigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
ia-ti consola de ph2 si o sa vezi dupaia ce bine vine statia acolo...zici ca e de fabricavezi poze la mine daca vrei:Psi statia, e foarte buna...!!!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
@Logan 4 ever: ms
@cosmindan: asa voi face
@FloNZN: asa ma gandeam si eu, voi comanda una in cel mai scurt timp. Ma deranjeaza insa ca nu vine perfect pe ph1. Parca ramane loc la inbinari din cate am vazut in poze la alti useri. Poate insa sa nu fi vazut eu bine sau doar alea nu au fost montate cum trebuie.
Comment
-
Dani, legat de locul ala de depozitare de sub bord, la care voi ii ziceti ca ii de ph.2, sa sti ca exista si pt. ph1, sa te uiti la mine ca eu mi-am luat si mi-am montat. In mod normal, dupa serie de sasiu trebuia sa o am din dotarea standard )).sigpic
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostVotat integral alba.
Atentie cu filtrul sport .....curatare si gresare, daca nu faci lucrurile acestea o sa ai surprize cu praful prin motor.
Spor la modificari!!
Din cate stiu eu, un filtru sport din textil sau burete filtreaza mai bine daca e putin mai murdar decat e proaspat curatat.. Gresarea joaca un rol important in filtrare, dar nu prea multa ca ajunge in motor.
Comment
-
Filtru sport am si eu, este din burete, initial cand l-am montat nu l-am dat cu nimic, dupa aproximativ 3 luni am zis sa verific corpul clapeta, am gasit foarte mult praf depus pe banut dar si dupa in galeria de admisie, am curatat corpul clapeta si de atunci m-am hotarat sa dau filtrul cu ulei de motor, nu am mai gasit pic de praf in corpul clapeta. Acuma o sa ziceti ca nu se da cu nimic filtrul de burete si ca vai uleiul de pe filtru ajunge in motor, chiar daca ar ajunge tot acelasi ulei este
Apropo, faina masina, tot alba am si eu, succes cu modificarile.
Comment
-
Update!
S-a dus prima masina a familiei.
Bunicii mei au cumparat aceasta dacie 1300 in 1973 din fabrica si pana acum ne-am folosit la maxim de ea. Acesta mai avea motorul si cutia de viteze de pe Renault 12.
Zilele trecute am dat-o la remat, urmeaza sa primim voucherul pentru ea. Imi pare foarte rau pentru masina. Am condus-o mult. Am umblat cu ea la scoala unde radeam de colegii care isi batuse joc de noi (ce rabla...) cand ei se udau de ploaie dupa ore, in statia de autobuz si eu stateam in masina. Am fost cu ea la facultate si ma du-s si la primul meu loc de munca!
Masina am mostenit-o de la tata si el la fel de la tatal lui. Desi nu a fost trecut pe numele meu, dar ma consider al treilea proprietar. Al 3. generatie de sofer pe care l-a slujit mereu fara probleme!
R.I.P.Attached Files- DSC00462.jpg (106.5 KB, 178 views)
- DSC00504.jpg (125.6 KB, 177 views)
- DSC00505.jpg (117.5 KB, 174 views)
- DSC00506.jpg (121.9 KB, 168 views)
- DSC00507.jpg (87.8 KB, 166 views)
- DSC00508.jpg (71.7 KB, 78 views)
- DSC00509.jpg (119.3 KB, 88 views)
- DSC00510.jpg (126.6 KB, 88 views)
- DSC00511.jpg (98.6 KB, 58 views)
- DSC00512.jpg (110.0 KB, 71 views)
- DSC00513.jpg (106.5 KB, 78 views)
- DSC00514.jpg (90.6 KB, 91 views)
- DSC00516.jpg (60.3 KB, 90 views)